Medlemskap i Haslum IL

Haslum Idrettslag har følgende idrettsgrener: alpint, bandy, fotball, håndball og langrenn.

For å utøve aktiv idrett i Haslum, må man være medlem av Haslum Idrettslag (Hovedlaget). Medlemskap i Haslum IL koster kr. 400,- for enkeltmedlemsskap og kr. 1000,- for familiemedlemsskap. Støttemedlemskap er på kr. 200,-. Barn som kun er med i allidrett trenger i henhold til Norges Idrettsforbunds reglement ikke være medlem av et idrettslag.

Innmelding

Du melder deg inn i Haslum via nettsiden.

  • Klikk på "de tre strekene" i øverste venstre hjørne
  • Klikk på "Bli medlem"
  • Følg instruksene videre

  • Medlemskapet er personlig og gjelder fra 01.01. til 31.12 hvert år. Det er ikke anledning til å trene med idrettslaget uten å ha betalt medlemsavgift til Haslum IL. Først når denne er betalt er medlemmet forsikret igjennom NIF. Hvert enkelt medlem har ansvaret for å melde seg inn i Haslum IL når de starter opp en aktivitet, men trener/ lagleder skal også følge opp dette. Dersom du trenger hjelp, kan du kontakte administrasjonen ved geir(a)haslumil.no 

OBS! Er du allerede medlem sender vi deg brukernavn og passord. Trykk da på 'Glemt brukernavn / passord?'

Merk, for langrenn gjelder dette:

  • Du kan ikke selv kan knytte ditt barn opp mot noen grupper i langrenn. All innmelding mot langrenn skal meldes til haslumlangrenn@gmail.com 

  • Alle som ønsker å bli medlem mot Langrennsgruppen må først sjekke om det er ledig plass da det kan være venteliste i noen av de yngre gruppene. Klikk her for å lese hva du skal gjøre.

Endring av kontaktdata

Alle dine kontaktdata registreres i vårt Medlemsregister. Gjennom "Min side" kan du selv sørge for at dine data er korrekte til enhver tid. Du finner en grei beskrivelse av funksjonene i "Min side" hos vår systemleverandør. NB! Noen av funksjonene er ikke aktivert for Haslum sine medlemmer. Dette kan f.eks. være Meldingssenter.

Hvordan melde seg ut

Send epost til geir(at)haslumil.no og oppgi navn, fødselsdato og adresse. Dersom du er medlem i særgrupper, kopier foreldrekontakten/oppmannen i din årsgruppe på eposten.