Nytt klatrekurs

Kurs for å kunne bruke klatreveggen i Gjønneshallen. 5-6. januar 2019.

2018-11-29
Langrenn-Styret

I treningsgruppene i har vi i flere år gjennomført klatring i Gjønneshallen som alternativ trening. Foruten det sosiale har dette vært morsom variasjon i styrketreningen samtidig som det er god trening av kjernemuskulaturen. Tilbakemeldingene fra barna har vært veldig positive.

 

En forutsetning for å klatre på innendørsvegger i Norge er at man har Brattkort. «Brattkort er et ferdighetsbevis med ansvarserklæring for klatrere på innendørs klatreanlegg, og sertifiseringen har til hensikt å bedre sikkerheten på slike anlegg. Ved å ta Brattkort kan klatrerne dokumentere at de har skaffet seg nok kunnskaper og sikringsferdigheter til å kunne bruke klatreveggene på en sikker måte.»

 

For oss som trenere innebærer dette at vi må ha Brattkort for å sikre barna som klatrer. Og den muligheten vil du få nå i samarbeide med Kai, som er klatreinstruktør.

Vi trenger også hjelp av foreldre, så dette gjelder foreldre også.

 

Vi regner med at dere trenger 2 oppmøter for å få denne sertifiseringen, men de av dere som har klatret noe fra før kan muligens klare dere med en runde. Dette avgjøres suverent av Kai, som sertifiserer den enkelte av dere. Her kan dere lese mer om Brattkort, etc: https://brattkompetanse.no/

 

Kurset blir gjennomført i to deler helgen 5-6 januar 2019. Nærmere tidspunkt kommer senere til de som melder seg på.

For påmelding gå inn på dette google arket og registrer deg.

For mer info kan Bjørn kontaktes på bjoa (at) millum.no

Aktiviteter

13.11.2020
Snøsamling UH og HL

18:00 - 23:55

Gålå

27.11.2020
Familiesamling; AVLYST

18:00 - 16:00

Gomobu Fjellstue