Klatrekurs 23.-24. Mars 2019

Ny mulighet for klatrekurs 23-24. Mars.

Meld deg på !! Frist 17. Mars.

2019-03-08
Langrenn-Styret

Info fra instruktør, Kai er dette:

Dato og tid:       lørdag 23 fra kl. 15.30 – 19.30 og søndag 24. mars kl 10.00 til ca kl 1400 

Sted:                   Gjønneshallen, oppmøte og gjennomføring v/klatreveggen

Utstyr:                Treningsantrekk inne, ta gjerne med klatresko hvis du har, klubben har nødvendig øvrig klatreutstyr tilgjengelig.

Pris: 500,- pr person for kurset, som dere betaler/Vippser direkte til Kai. I tillegg betaler dere for å få til sendt selve kortet fra Norges Klatreforbund (tror det er 250,-).

Registrer din interesse her: For påmelding gå inn på dette google arket og registrer deg.

Kai 99 36 77 14


I treningsgruppene (i langrenn) har vi i flere år gjennomført klatring i Gjønneshallen som alternativ trening. Foruten det sosiale har dette vært morsom variasjon i styrketreningen samtidig som det er god trening av kjernemuskulaturen. Tilbakemeldingene fra barna har vært veldig positive.

 

En forutsetning for å klatre på innendørsvegger i Norge er at man har Brattkort. «Brattkort er et ferdighetsbevis med ansvarserklæring for klatrere på innendørs klatreanlegg, og sertifiseringen har til hensikt å bedre sikkerheten på slike anlegg. Ved å ta Brattkort kan klatrerne dokumentere at de har skaffet seg nok kunnskaper og sikringsferdigheter til å kunne bruke klatreveggene på en sikker måte.»

 

For oss som trenere innebærer dette at vi må ha Brattkort for å sikre barna som klatrer. Og den muligheten vil du få nå i samarbeide med Kai, som er klatreinstruktør.

Vi trenger også hjelp av foreldre, så dette gjelder foreldre også.

 

Vi regner med at dere trenger 2 oppmøter for å få denne sertifiseringen, men de av dere som har klatret noe fra før kan muligens klare dere med en runde. Dette avgjøres suverent av Kai, som sertifiserer den enkelte av dere. Her kan dere lese mer om Brattkort, etc: https://brattkompetanse.no/

For påmelding gå inn på dette google arket og registrer deg.

For mer info kan Bjørn kontaktes på bjoa (at) millum.no

 


 

Forrige invitasjon var for 2.-3. februar.  

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket