Påmelding for sesongen 2020/2021 - Nye medlemmer

Barn født i 2013(14) og eldre er velkommen til å melde seg inn i langrennsgruppen. Oppstart trening er i uke 41.

2020-08-31
Langrenn-styret

HASLUM IL - SKI, LANGRENNSGRUPPEN

Medlemsregistrering sesongen 2020/2021

Se menyvalget Priser for priser og treningstider.

Det er barn født i 2013 eller eldre som kan bli medlem i langrenns gruppen for sesongen 2020/2021. Vi tar inn maks 40 barn i hver gruppe. Vi har egne grupper for jenter og egne grupper for gutter. Det er først når de blir eldre (fra 13 års klassen) at vi slår sammen gruppene. Antall barn i hver gruppe bestemmes ut fra hvor mange foreldretrenere som blir med. Vi tenker maks 8 barn pr. trener. For sesongen 2020/2021 vil vi også ta inn barn født i 2014 dersom det er ledig plass.

For innmelding i Langrennsgruppen, send en epost til haslumlangrenn@gmail.com med informasjon om barnets:

  • navn
  • adresse
  • postnr og -sted
  • fødselsdato- og år
  • tlf hjem og mobil
  • epost adresse


For at gruppene skal fungere optimalt og bra over mange år trenger vi engasjerte foreldretrenere. Vi har ett veldig bra miljø i langrennsgruppen og vi jobber målbevist for å hele tiden bli enda bedre. Vi tilbyr opplæring og oppfordrer at mange tar T1 kurs eller aktivitetslederkurs. Klubben dekker utgiften. Hvis du har lyst til å bidra så gi beskjed om dette samtidig som du melder på ditt barn. Eller send en mail i etterkant. Vil du bidra i styret eller i komiteer så gi beskjed.

 

For å være medlem i Langrennsgruppen kreves medlemsskap i Haslum IL. Informasjon om innmelding i Haslum IL finnes på www.haslumil.no - Husk at det er barnet som skal meldes inn. Det kan være lurt å først sjekke at det er ledig plass, før en melder barnet inn i Haslum IL.

Vi anbefaler dere å lese info som ligger under "Om oss", der står det litt om hva Langrennsgruppa i Haslum IL legger vekt på og hvor og hvordan vi trener.

Vi har to ting vi trenger dugnads hjelp til. Dette er arrangementet Tour de Bærum og til snøproduksjon på Gullhaug. Alle familier må delta på disse aktivitetene.

Velkommen!

UTMELDING
De som ønsker å melde seg ut gir beskjed til sin koordinator og sender en mail til haslumlangrenn@gmail.com - Skal barnet meldes ut av Haslum IL gis det også beskjed om dette.

Hilsen styret i Langrennsgruppen Haslum IL - Ski.

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket