Barmarksamling på Løvlia 2020

10.-11. oktober 2020  - Høstens store høydepunkt for årgangene 2010 til 2007

2020-09-20
Langrenn-Styret.

Haslum Langrenns barmarksamling arrangeres på Løvlia 11.-12.oktober for de som er født i 2010 til og med 2007. Vi har ca 60-70 plasser, men noen plasser kan gå til andre om ikke vi bruker alle. Ber derfor alle som vet de skal være med om å melde seg på med en gang.

Dette er høstens høydepunkt, og en utmerket anledning til å omstille seg fra sommerens aktiviteter og bli godt kjent med andre gutter og jenter. Turen inn til Løvlia og område rundt Løvlia gir masse gode muligheter for morsomme økter 

MERK! Haslum Langrenn vil til enhver tid følge FHI/NSF sine retningslinjer for gjennomføring av slike arrangement. Påmelding er bindende og påmeldingsgebyr vil ikke bli refundert ved avlysning/endring av arrangementet som følge av endringer i disse retningslinjer. Dette må hver enkelt ta med eget forsikringsselskap. 

 

LINK TIL PÅMELDING: Påmelding deltager.no

 

Praktiske opplysninger: 

Det er ferdig oppredde senger med sengetøy, håndkle, dusj og tørkerom - inkludert i prisen.
Det serveres 3-retters middag lørdag, frokost og matpakke søndag. 

Ta med: 

-        Stor og god matpakke hjemmefra til lunsj lørdag.

-        Drikkeflaske.

-        2 sett treningstøy (gjerne 2 par joggesko, nok ullsokker og tøy som varmer, evt. regntøy) 

-        Fritidsantrekk for lørdag kveld.

-        Skistaver, ikke for lange. Det er bedre at de er litt kortere enn klassiske staver, i hvert fall ikke særlig lengre. 

-        Lommepenger (anbefalt maks. kr. 75) 

-        Og - det blir sannsynligvis mye våte klær, og det er lettest for deltagerne dersom de har merket det meste av tøyet.

 

Møtested, hentested og tidspunkt: 

Alle deltagere møter på Haslumbanen lørdag kl 0900 og vi er tilbake søndag ca. kl. 1400.

Kjøring til Damtjern på lørdagen og henting ved Damtjern på søndagen avtaler foreldre seg imellom. De som mangler plass kontakter Kjetil Sanders. 

Første økt går fra Elvika nede ved Steinsfjorden og opp Mørkgonga til Gyrihaugen og videre inn til Løvlia. Det er mulig at Mørkgonga er stengt, i så fall går turen fra Damtjern via Gyrihaugen og inn til Løvlia. Endelig beskjed gis lørdag morgen under oppmøte på Haslumbanen.

Hilsen styret.

 

 

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket