Styret trenger DEG

Onsdag hadde Haslum Langrenn sitt årlige gruppemøte og planene og budsjett for 2021 ble vedtatt. Flere har også meldt seg til ledige roller og verv, tusen takk til dere!

2021-02-13
Langrenn-styret

Vi mangler fremdeles den nye lederen vår. Geir Atle har gjennom mange år gjort en fantastisk innsats for barna våre og det er på tide å gi stafettpinnen videre. Vi er sikre på at det finnes noen blant alle våre foreldre som har et lederpotensiale som de ikke får benyttet, verken på hjemmebane eller i jobb. Vi har bruk for deg i styret!

Vi er en gjeng som brenner for Haslum og skiglede for alle våre barn og ungdommer. Vi i styret er engasjerte og samarbeider veldig bra- og ikke minst, vi har det utrolig hyggelig sammen! Vår flinke og erfarne leder forsvinner ikke fra klubben og han vil mer enn gjerne bidra til å sørge for en god overlevering av oppgavene. Med god støtte fra resten av styret er lederjobben ikke en skummel jobb. Dette vil du faktisk ikke gå glipp av. Ta gjerne kontakt med en av oss i styret for helt uforpliktende spørsmål hvis du er bittelitt nysgjerrig. 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket