Langrenn - styret 2015-03-29 23:30:54

Diverse lenker til sommerskiskoler

Her er informasjon om - med lenker til - ulike sommerskiskoler som vil passe for utøvere i Haslum Langrenn. En sommerskiskole kan være en spennende sommeropplevelse i seg selv og inspirasjon til videre langrennstrening. Det finnes andre tilbud også. Søk gjerne litt selv også, og sjekk med trenere og andre i klubben hva de planlegger. Noen av tilbudene er veldig populære, og noen åpner påmeldingen så tidlig som november høsten i forveien.


Tilbud på dagtid i nærområdet

Holmen Sommerskiskole - Arrangeres av naboklubben vår Holmen IL i Asker, ved sjøen ved Holmen og i marka. Tilbud til klubbene i Asker og Bærum. Ulike perioder for yngre (ca 9-11 år) og de eldre (ca 11-15 år).

Sognsvann Sommerskiskole  - Tilbud for aldersklassene 7-14 år. Arrangeres av Lyn Ski, med god deltakelse fra klubber i Bærum også.

 

 


 

 

 

 

 

Bo på hytter/hotell

Odd-Bjørn Hjelmeseth - Bama sommerskiskole, Beitostølen: Gjelder for løpere som skal opp i 12-års klassen og eldre. Her har mange Haslum-utøvere deltatt. Påmelding og pris kommer typisk ved årsskiftet, så følg med på nettsiden.

Trysil sommerskiskole, Trysil: Gjelder for løpere som skal opp i 12-årsklassen og eldre. Har har også en del Haslum-utøvere deltatt. Vel-etablert tilbud med besøk av landslagsløpere og gode fasiliteter. Påmelding åpner i november / desember året før.

SKIsport Sommer Grand Prix sommerskiskole, Geilo: Tilbud til løpere som skal opp i 12-årsklassen og eldre.

Sommarland skifestival, Bø i Telemark. Tilbud til løpere som er eller fyller 12 år dette året og eldre.

 

 

 

 

Aktiviteter

16.03.2022
Årlig gruppemøte Langrennsgruppen

19:00 - 21:00

Sted bestemmes senere

20.03.2022
Ungdomsbirken UH+HL+2010

00:00 - 23:55

Sjusjøen