Sponsoravtale med Superski

Info til løpere og foreldre fra sportslig leder i Haslum IL Langrenn, Ole-Petter Pollen

 
2016-01-13
Langrenn - Styret

Kjære Haslum Il Langrenns løper med foresatt!

Klubben har som dere vet en partner avtale med Bull Ski & kajakk. Bull eier også en spesial forretning som heter Superski. Disse holder til i ”Smøreblokka” i Holmenkollen. Superski gutta arbeider med de aller beste ski løperne i landet. Det er her skiene til våre landslagsløpere i disse dager kommer inn etter Tour de Ski og prepareres, slipes og justeres.

Haslum Il langrenn har nå inngått en sponsor avtale med Superski. Dette er vi veldig glade for. Spesielt nå som Haslum snart sender avgårde en liten gruppe løpere til HovedLandsrennet, 15 og 16 år, som er svært spente. Vi mener slike samarbeid vil ”profesjonalisere” våre eldste løpere, som igjen gir ringvirkninger også blant de yngre.

 

Dette skal Superski hjelpe oss med:

Oslo Skifestival fra 8 år og oppover.

23. og 24. Januar. ( 23. Fristil og 24. Stafetter )
Det første Superski skal hjelpe oss med er nemlig Oslo Skifestival. Festivalen for unge løpere i selveste Holmenkollen. Nå har Haslum også et annet renn på prioriteringslisten samme helg. Men til Oslo Skifestival får vi smøremelding kvelden før fra de som har kontor mitt i løypa. Denne blir distribuert på vår nettside og på vår facebookside. Vi håper dette vil lette valgene for nye foreldre som smører sine barns ski.

 

Ungdommens Holmenkollrenn for 13 og 14 åringer.
20. og 21. Februar.

Her er 2 smøreboder leid i ”Smøreblokka” for våre 13 og 14 åringer.

Et foreldre smøre team er etablert, og de møter Superski fredag kveld, og forbereder prepping for helgen. (Mer om ski innlevering senere). Testing av ski foretas av Superski slik at det lørdag og søndag morgen er ferske meldinger fra ”proffene”. Foreldre smøre teamet blir oppdatert av Superski. Det blir morsomt og her bør alle 13 og 14 åringer melde seg på. Noen arbeider også med en sosial sak på lørdag ettermiddag.

 

Hovedlandsrennet i Fauske 15 og 16 åringer.
26 -28 Februar.

Vi leier inn en egen smører fra Superski til Haslum under Hovedlandsrennet. Her blir det også foreldre som skal gjøre mye av jobben, men kontinuerlig testing og veiledning får vi hjelp til. Hovedlandsrennet er en fantastisk renn med mye aktivitet. Vi synes våre eldste ungdoms løpere fortjener den beste hjelp under dette rennet.

Vi vil også spesielt nevne Superski Vinterskiskole 2016

Denne skolen går i vinterferien og anbefales. Det koster noe, men er nok veldig bra! Les mer på www.superski.no

Husk at butikken Superski har åpent og det kan kjøpes det aller beste utstyr der. Gutta er veldig hyggelige! Sjekk deres åpningstider på web, de er nemlig ofte ute i løypa! Butikken passer nok best for våre ivrigste løpere, men alle er hjertelig velkommen!

 

Med vennlig hilsen
og videre god skisesong fra
 
Ole-Petter Pollen
Sportslig Leder i Haslum Il langrenn
+47 91771451
 

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket