Påskehilsen fra Sportslig Leder

Takk til alle dere barn og unge som går på ski for Haslum....

2016-03-15
Langrenn - Ole Petter Pollen
Kjære Haslum langrenns løper og foreldre.
 
Renn sesongen nærmer seg slutten, men det er fortsatt renn igjen. Endel grupper har også avsluttet treningen for sesongen 15/16, men det er fortsatt lov til å trene! Husk at vi er vel så mye en barne/ungdoms klubb som en langrenns klubb, det er lov å kose seg på ski fremover.
Selv om sesongen ikke er helt ferdig for alle, vil jeg alikevell takke alle for en fantastisk innsats denne sesongen. Takk til alle trenere som stannhaftig kom seg gjennom barmarkssesongen før jul og har kunnet lære bort skiferdigheter på natur snø. Takk til alle foreldre som kjører og henter sine barn i en sikkert ellers travel hverdag. Miljø er viktig, det sørger både foreldre og trenere for.
 
Takk til alle dere barn og unge som går på ski for Haslum! Sammen gjør dere klubben vår til en fin klubb, som det nå snakkes positivt om også utenfor våre egne grenser. Men husk og si tusen takk for hjelpen til foreldre og trenere på slutten av sesongen, uten dem kommer dere ikke langt!
 
Jeg skriver ikke dette for å avslutte sesongen. Jeg skriver dette fordi jeg vil si at barmark sesongen starter snart! Derfor har jeg lagt ved en film laget av en Pappa for en 00 jente, tusen takk :), som viser film fra en barmarks samling på Voss i slutten av 2015. Det er ikke alltid så lett for alle oss andre og se eller forstå hvor våre eldste utøvere er, men de trener mye og hardt. Og de har det gøy!
 
Vi som arbeider med det sporstlige er for lengst i gang med arbeidet for sesongen 16/17. Det planlegges skiskole for barn, Tour de Bærum skal igjen arrangeres i 2017, trenings gruppenen skal forsterkes eller justeres, sponsor penger skal inn, det skal utdannes ungdom og barn til å bli enda bedre trenere, skader skal vekk, vi skal sende fra oss mange utøvere til Team Vestmarka og alternative treninger for barmark må planlegges.
 
Vi lover å si ifra når du må bidra ! :)
 
Tusen takk og riktig God Påske!
 
Film fra samling Voss  med HovedLandsrenns gruppen ( 2000 og 2001)
 
 
 
Med vennlig hilsen
Ole-Petter Pollen / Sportslig Leder Haslum IL langrenn

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket