Manglende snø - utfordrende forhold for gjennomføring av treninger

Mildvær og mangel på snø gjør det vanskelig å holde skitreninger - klubben jobber med alternativer for trening. Følg med på egne grupper, beskjeder kan komme på kort varsel...

2020-01-14
Langrenn-Styret

Med den milde vinteren så langt i januar, er det vanskelig å avholde treninger på Gullhaug. De eldre gruppene har så langt trent på Sollihøgda, mens Gullhaug har vært forbeholdt de yngste gruppene. Nå er det desverre ikke mulig å avholde treninger på Gullhaug - og de ulike gruppene har sendt ut invitasjon og info om alternative opplegg. Følg med på info som legges ut for din gruppe (Spond/FB), endringer kan komme på ganske kort varsel grunnet værforhold og føre. 

Sportslige ledere for gruppene, Kjetil og Bjørn Sigurd, oppdaterer trenertramet jevnlig med føreforhold og hvem som kan trene hvor og når. I tillegg er det de enkelte gruppene selv ansvarlig for å arrangere treninger og informere sine medlemmer. Det jobbes med alternative treningsarenaer som gymsaler, klatrevegg etc. og info sendes hovedtrenere/koordinatorer. Noen av gruppene velger også å kjøre sosiale arrangementer noen av dagene. 

Hold ut - snøen kommer nok til slutt:)

Hilsen fra styret

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket